νόμισμα
Ελλάδα

Αποστολή & Επιστροφές


Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

ναυτιλία

Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γρήγορη και ευτυχείς αγορές . Η διεθνής ναυτιλία αντιμετωπίζεται με Ατμόσφαιρα INTERNATIONAL EMS Μεταφέρω Company , DHL , TNT . Ο χρόνος παράδοσης διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό .

Ως συνήθως , η συναλλαγή θα πρέπει να παραδοθεί μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες λάβαμε το δικό σας και να εξασφαλίσει την πληρωμή στέλνοντας διεύθυνσή σας . Κανονικά Ο όρος ναυτιλία είναι 7-14 εργάσιμες ημέρες . Όλη η συσκευασία πρέπει να καταχωρηθούν . Και αν κανείς δεν είναι στο σπίτι κατά τη στιγμή συνδέεται με την παράδοση , το τοπικό ταχυδρομείο ή οργάνωση παράδοσης μπορεί να διατηρήσει το πακέτο σας για το pick-up για λίγο . Και εμείς θα σας ενημερώσουμε μέσω ταχυδρομείου. Pls Να προσοχή στην πραγματική κατάσταση παρακολούθησης . Αν όχι . Το πακέτο θα επιστρέψει στο e-mail αποστολέα . Και δεν καλύπτουν το κόστος . Ευχαριστώ . Μετά την πληρωμή είναι πράγματι εισέπραξε , Αριθμός παρακολούθησης πρόκειται να παρέχονται μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας .

Επιστροφές :

Η εταιρεία μας περιορισμένη είναι υπερήφανοι για την προσφορά τους πελάτες μας , με την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων . Παρ 'όλα αυτά , αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με έχετε αγοράσει το αυτοκίνητο , απλά να το επιστρέψετε αφόρετο και unlaundered μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας στο λογαριασμό σας για μια επιστροφή. Συμπληρώστε τη φόρμα Επιστροφές που ενσωματώθηκε με την αποστολή σας , δίνοντας το λόγο για το come back ως " Θέση Δεν Wanted" . Αποστολή με buy σας , στην αρχική του συσκευασία , ενώ με την επιστροφή συμφωνία με την ετικέτα ενσωματωθεί με την αποστολή σας .

Επιστροφή χρημάτων:
Όταν στείλετε το στοιχείο σας σε εμάς , εμείς θα επιθεωρήσει καθώς και τη διαδικασία η επιστρεφόμενο στοιχείο , τότε σας ενημερώσουμε μέσω e -mail για την επιστροφή σας . Μπορείτε να αναμένετε μια επιστροφή στην ίδια ακριβώς μορφή της επιστροφής που αρχικά χρησιμοποιήθηκε για την αγορά μέσα σε τρεις εβδομάδες μας λαμβάνουν τις δικές σας δήλωση . Όταν η επιστροφή δεν εμφανίζεται στο λογαριασμό σας μετά από τέσσερις εβδομάδες από την ημέρα του χρόνου που μας στείλατε τη δική σας δήλωση , φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια .

Ευχάριστο Notice :

Εμείς δεν καλύπτουν τα έξοδα αποστολής της επιστροφής και συναλλαγές, θα είναι υπόλογος για τα επιστροφής ταχυδρομικά τέλη , αλλά για τη ναυτιλία και το χειρισμό κόστος αποστολής των προϊόντων που ανταλλάσσονται πίσω σε σας . Σας συνιστούμε να προσθέσετε την παρακολούθηση και την ασφάλιση κατά την αποστολή στοιχείων σε όλους μας για τη δική σας ασφάλεια , καθώς δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για άστοχες μεταφορές . Οι στέλνοντας και διαχειριζόμενες δαπάνες είναι μη -πληρωτέες . Ηλεκτρονικό κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να επιθεωρήσει τα επιστρεφόμενα στοιχεία για να διαπιστωθεί αν το προϊόν συνεχίζει να φοριέται , χρησιμοποιούνται ή να τροποποιηθούν. Αν επέστρεψαν προϊόν δεν είναι πραγματικά σε resellable κατάσταση , κόστος μεταφοράς πρόκειται να χρεωθεί για να τον πελάτη πιστωτικής κάρτας και το προϊόν θα επιστραφεί στον πελάτη . Κόστος Αγοραστή αμοιβή αποστολής για την επιστροφή αντικειμένων σε εμάς μαζί με ένα κόστος αποστολής θα τεθούν σε όλα τα επαγγέλματα . Οι επιστροφές ποσού θα εκδοθεί προς το πιστωτική κάρτα κατά το αρχείο αμέσως μετά την άφιξη του ήρθε πίσω στοιχείου .
Copyright © 2020 www.tndrumtrade.com. Powered by adidas παπουτσια
Η IP διευθυνσή σας είναι: 3.214.224.224     adidas παπουτσια , αθλητικα παπουτσια , adidas gazelle ροζ , adidas x_plr , adidas 2018
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z